Rörmokare med jour

Ring oss när du behöver en pålitlig och kunnig rörmokare i Hägersten. Du når oss dygnet runt på telefon: 070-774 38 19.

Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med ordinarie rörmokeriarbeten såsom byte eller service av rörledningar, handfat, blandare, wc-stolar och varmvattenberedare. Självklart tar vi oss an jobb med avlopp såsom avloppsrensning, högtrycksspolning och stambyten. Då vi även arbetar med värmepumpar kan vi hjälpa dig att räkna ut energibesparingen du får om du byter till denna typ av system, samt förstås med installation och service av värmepumpsanläggningar.

Vi är med dig från planeringsstadiet

Om du går i tankarna kring att renovera ditt badrum eller bygga ett helt nytt kan vi hjälpa dig redan från planeringsstadiet. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som fungerar i ett badrum, kan ge tips och råd kring praktiska lösningar och hjälpa dig att utforma ett snyggt och funktionellt badrum som är byggt enligt konstens alla regler. Passa gärna på att överlägga om du vill ha golvvärme i samband med renoveringen/bygget. Det ger en behaglig och ekonomisk värme som sprider sig i hela rummet.

Med vår garanti på samtliga installationer kan du känna dig trygg. Om det mot förmodan skulle uppstå någon form av problem kan du alltid ringa oss så kommer vi snabbt ut och åtgärdar detta.

När du väljer oss som din rörmokare i Hägersten kan du känna dig säker på att alla arbeten utförs enligt gällande branschstandard, att vi har de ansvarsförsäkringar som krävs och givetvis kan du utnyttja ROT-avdrag för de arbeten där detta kan appliceras.

En kort översikt av våra tjänster:

  • VVS-installation i utrymmen såsom kök, tvättstuga och badrum
  • Installation och underhåll av vatten- och värmesystem i bostäder
  • Golvvärme
  • Varmvattenberedare
  • Värmepumpar
  • Stambyte
  • Anläggning och renovering av badrum
  • Avloppsrensning


Spara gärna vårt telefonnummer 070-774 38 19. Där når du vår dygnet-runt-jour vid behov.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av arbeten inom rör och VVS